Як працює Пункт незламності у дніпровській школі №5

У вівторок, 7 лютого, за дорученням міського голови Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту екологічної політики Олег Семенко проінспектував Пункт незламності у комунальному закладі освіти "Середня загальноосвітня школа 5" Дніпровської міської ради, яка розташована за адресою вул. Караваєва, 17А. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Пункт незламності

У цьому Пункті незламності громадяни можуть зігрітися, випити гарячі напої, зарядити свої мобільні пристрої та ліхтарики. Тут є запаси питної води та 2200 літрів технічної води, є місця для сидіння та відпочинку. Пункт у школі №5 вміщає 137 людей.

Зараз тут інтернет працює від звичайних модемів, але в найближчий час в укритті з’явиться старлінк. Також є дитяча кімната та місце для людей з тваринами, які забезпечені усім необхідним. На випадок відключення електроенергії, у пункті встановлений генератор потужністю 7 кВт.

Генератор

Кожного дня кількість відвідувачів Пункту незламності різна. В середньому це близько 10-15 людей. Найбільше відвідувачів в укритті було під час блекауту.

Після завершення перевірки Олег Семенко передав школі аптечку надання першої необхідної допомоги.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як працює Пункт незламності у Палаці дітей та юнацтва на Набережній Перемоги.