Коронавірус нікуди не дівся: чи можливо у Дніпрі отримати 4 дозу вакцини

Незважаючи на те, що у Дніпрі зменшилася захворюваність на COVID-19, у місті працює 12 центрів вакцинації. Тут можна зробити як перше щеплення, так і бустерну дозу. А от чи можливо у Дніпрі вакцинуватися 4 дозою вакцини - розповість Дніпровська Панорама, посилаючись на прес-службу Департаменту охорони здоров'я населення Дніпровської міської ради.

З початку 2022 року дніпрянам дозволили отримати бустерну вакцину від коронавірусу. Для тих, хто не має проблем з імунітетом, це була третя доза.

Як виявилося, 4 дозу -  після 2 доз повного курсу та однієї бустерної - отримати поки що не вдасться. Проте експерти радять Міністерству охорони здоров'я затвердити 4 дозу вакцинації проти COVID-19 для деяких категорій населення.

Доречі, центри вакцинації продовжують роботу в штатному режимі. Охочих містян вакцинуватися бустерною дозою не поменшало. У наявності є три вакцини: Pfizer, Moderna та CoronaVac. 

Всі 12 центрів вакцинації продовжують працювати в звичайному режимі. Центри працюють у будні дні з 9:00 до 16:00. Щодо вихідних, то графік роботи можна переглянути на сайті https://likari.in.ua/.

Крім того, всі подробиці можна дізнатися у сімейного лікаря (графік та адреси).

Читайте також Стало відомо про стан радіаційної безпеки на «Південмаші» у Дніпрі