Як приготувати гострі мариновані зелені помідори за добу

Цей рецепт маринованих зелених помідорів не лише вражає швидкістю приготування, а й дарує надзвичайно насичений, пікантний смак завдяки корейській моркві, ароматному часнику та гарячій олійній заливці. Якщо ви шукаєте спосіб миттєво перетворити врожай чи просто бажаєте дивовижної, хрусткої закуски, що ідеально доповнить м'ясні страви, гарніри чи стане зіркою будь-якого застілля — цей рецепт саме для вас. Завдяки пресу та доби настоювання овочі вбирають у себе всю магію маринаду, перетворюючись на справжній хіт осіннього сезону, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

зелені помідори — 700 г (нарізані дольками)
морква — 1 велика (натерта по-корейськи)
солодкий перець — 1 шт (нарізаний соломкою)
часник — 4–5 зубців
перець горошком — за смаком
перець чилі — ½–1 шт (за смаком)
зелень — за смаком
цукор — 1 ст. л.
сіль — 2 ч. л.
оцет — 50 мл
олія — 70 мл
гвоздика — 1–2 шт (за бажанням).


Приготування

  1. Підготувати овочі, змішати з усіма інгредієнтами, крім олії.
  2. Олію розігріти й залити помідори.
  3. Поставити під прес і залишити на холоді на 1 добу.

Також раніше ми писали Швидка та корисна намазка з моркви. Приготуйте смачні бутерброди