Як приготувати класичне різдвяне печиво: рецепт, перевірений часом
Це класичне, неймовірно ароматне печиво стане ідеальним доповненням до вашого святкового столу та подарує незабутні моменти спільного приготування. Завдяки простим інгредієнтам та швидкому процесу, ви зможете легко залучити до створення кулінарних шедеврів навіть найменших помічників. Усього 10–15 хвилин у духовці — і ваш дім наповниться чарівним запахом ванілі та кориці, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
масло - 200 г.
цукор - 100 г.
яйце - 1 шт.
борошно - 350 г.
розпушувач - 1 ч. л.
ваніль або ванільний цукор - за смаком .
кориця - за смаком .
Приготування
- У миску відправляємо мʼяке вершкове масло, додаємо цукор і все ретельно поєднуємо, додаємо яйце і перемішуємо, я це роблю за допомогою вінчика.
- Просіюємо борошно та розпушувач і вимішуємо тісто. Воно має бути мʼяким і трішки липнути до рук. Розкатуємо не дуже тонко і формочками вирізаємо фігурки. Випікаємо при 180 градусах 10-15 хвилин, орієнтуйтесь на свою духовку.
Також раніше ми писали Сочевиця корисна і шкідлива. Що лікує і кому не можна її їсти