Як приготувати неймовірно смачні сирники в духовці без олії

Пишні та ароматні сирники люблять як діти, так і дорослі. Іх можна посмажити на пательні, а можна запекти у духовці. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Сир - 600 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Цукор – 9 ст.л.
  • Розпушувач – 3 ч.л.
  • Сметана – 300 г
  • Манна крупа – 9 ст.л. з гіркою
  • Родзинки - 100 г
  • Борошно – 3 ст.л.

Потрыбны силіконові чи паперові формочки. Вихід: 30 шт.

Приготування

Якщо сир вологий його треба віджати. Додати яйця, збиті віночком, цукор і ванільний цукор, розпушувач, сметану, манку та родзинки або сухофрукти. Залишити на півгодини до набухання. Всипати борошно, перемішати.

У жодному разі не використовуйте блендер, інакше буде рідка маса. У металеву форму вставити паперові, наповнити. Запекти в розігрітій духовці з температурою 180 градусів, без конвекції. Зберігати у паперових формах.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати десерт за 15 хвилин.