Як приготувати вдома розпушувач для тіста за 1 хвилину. Дуже просто
Для тих, хто любить готувати випічку, але хоче уникнути магазинних добавок, існує простий і ефективний рецепт домашнього розпушувача. Він не тільки економить гроші, але й гарантує, що ваше тісто буде ідеально пишним та ніжним. Детальніше розповість Дніпровська порадниця.
Цей саморобний розпушувач підходить для будь-якого тіста: здобного, бісквітного, заварного чи пісочного.
Як приготувати розпушувач тіста власноруч
Візьміть 5 столових ложок харчової соди, 3 столові ложки лимонної кислоти та 12 столових ложок борошна або крохмалю. Перемішайте все дерев'яною ложкою (щоб не почалася реакція). Зсипте всі інгредієнти в суху скляну місткість, зберігайте в захищенному від світла місці.
Одна чайна ложка такого саморобного розпушувача тотожня одній чайній ложці магазинного порошку.