Як у Дніпрі безкоштовно отримати продукти харчування. Покрокова інструкція

Як в Дніпрі отримати безкоштовні продукти харчування та хто має на це право. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради 

Якщо ви – ВПО і нещодавно приїхали до Дніпра – по перше, вітаємо вас у нашому гостинному місті! А по-друге, хочемо проінформувати, що ви маєте можливість отримати набір продуктів харчування – велику коробку смачних консерв, вермішель швидкого приготування, печінкового паштету та інших смаколиків. А ще він містить готові перші та другі страви (суп, борщ, каші). І на десерт – галети, мед, джем до чаю і кави.  
Така продуктова допомога передбачена для тих переселенців, які проживають у місцях тимчасового компактного проживання (шелтер, гуртожиток) і є   особами з інвалідністю, літніми людьми, матерями з дітьми, дітьми від 3 до 18 років та законними представниками-супроводжуючими дитини, недієздатної або частково дієздатної особи.
А ще набори можуть отримати ті ВПО, хто обліковуються у Дніпровському міському центрі соціальних служб, отримуючи послуги кризового та екстреного втручання.
Набори видаються протягом 3 місяців з моменту звернення.

Але якщо ви вперше звернулися за довідкою ВПО та проживаєте у шелтері і НЕ належите до будь-якої з вищеназваних категорій, ви можете отримати набір одноразово..

Для отримання потрібно подати заяву до управління соцзахисту населення з документами:

  • паспортом,
  • довідкою ВПО, яка засвідчує реєстрацію особи після 24.02.2022 у м. Дніпрі за адресою МТКП
  • якщо є дитина, свідоцтвом про її народження.

Не втрачайте можливість отримати необхідну підтримку! Ми працюємо, щоб допомогти вам адаптуватися і підтримати вас у цей складний час.

Нагадаємо, раніше ми писали

Нацбанк встановлює ліміт на суму переказів з картки на картку. Кому заблокують рахунок