Як зустріти молодик 19 травня, щоб впустити у своє життя щастя. Поради астропсихолога

У п'ятницю, 19 травня, розпочинається новий місяць за місячний календарем. Він триватиме до 18 червня. Разом з молодим місяцем ми всі входимо в новий цикл, з новими можливостями та завданнями, які щомісяця ставить перед нами Всесвіт. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Час точної фази молодика - 18:53 за часовим поясом України. 

Астропсихолог Олена Осипенко вважає, що молодик 19 травня - початок вдалого періоду. Вона радить зустрічати новий місячний цикл у доброму настрої, відчувати щиру подяку до всього, що вас оточує, вірити в краще і у першу годину після молодика - планувати своє майбутнє на місяць вперед.

У сам момент молодика закрийте очі, щоб залишитися наодинці з самим собою і подумки уявіть собі, що ви перебуваєте на стику двох природних циклів.
З одного ви вже виходите і направляєте у минуле подяку за все. А далі уявляйте, як у точний момент молодика ви з любов'ю та новими добрими надіями входите у новий життєвий цикл. Ви можете впливати на якість свого життя, якщо входите в новий етап з радістю, молитвою та вірою у краще.
Силою думки висвітлюйте все попереду, формуйте у цей чарівний момент те, що хочете мати у своєму житті. Не вимагайте, не торгуйтеся, а довіряйте Всесвіту, посилайте йому та всім людям на Землі свою любов. Будьте в цей момент максимально щирі та щедрі у своїх добрих почуттях до всього світу, - радить астропсихолог.

Нагадаємо, сьогодні - Іов Горошник. Як можна загадати бажання, щоб воно збулося.