Які продукти необхідно з'їсти цього літа для покращення здоров'я

Літо - це час свіжих фруктів та овочів, які багаті на різні поживні речовини. Щоденне споживання цих продуктів допоможе покращити ваше здоров'я та імунну систему, повідомляє Дніпровська панорама.

Волоський горіх

Цей універсальний продукт можна комбінувати з різними стравами. Можна зробити смачну вівсянку, пиріг, літній салат. Цей мегапродукт дає дуже велику користь для вашого організму.

Як відомо, волоські горіхи багаті омега-3 жирними кислотами, вітаміном Е та цинком, які зберігають клітини здоровими, захищаючи їх від окислювального пошкодження та зменшуючи запалення.

Особливо ці горіхи захищають від раннього старіння. Вони знижують рівень холестерину у крові. Невелика доза горішків нормалізує артеріальний тиск та пришвидшує метаболізм.

волоські горіхи

Ягоди

Влітку ягоди прекрасно замінять магазинні смаколики. Вони допоможуть не лише вгамувати ваші смакові бажання, а й принесуть користь.

Антиоксиданти - це головні поживні компоненти у ягодах, які допомагають поглинати вільні радикали. Вільні радикали можуть спричинити пошкодження ДНК, старити шкіру та сприяти запаленню. Тому ягоди - це ще одні прекрасні борці зі старістю.

Також у ягодах дуже багато клітковини. Клітковина допомагає під час схуднення, зокрема покращує роботу вашого кишківника.

Тож не гайте час та скоріше їжте ці два продукти свіжими, поки є така можливість.

ягоди

Нагадаємо, раніше ми писали, що справи на городі, які треба встигнути завершити до кінця червня.