Єдиного сина більше немає. На Дніпропетровщині попрощаються із бахмутянином, який віддав життя за Україну

У Жовтих Водах Дніпропетровської області попрощаються із бахмутянином, який віддав життя за Україну, повідомляє Дніпровська панорама. 

4 серпня батькам Дениса Селезньова, які виїхали із рідного Бахмута до Жовтих Вод, повідомили, що їхнього єдиного сина більше немає…Життя 37-річного старшого лейтенанта обірвалося через ворожі дії росіян.

Денис народився 10 грудня 1985 року. Середню освіту здобув у школі № 24 м. Бахмут, вищу – у Міжнародному Соломоновому університеті у м. Харків, спеціальність «фінанси». Там же закінчив військову кафедру та отримав звання молодшого лейтенанта.

Денис був творчою людиною, писав пісні та вірші, тому після закінчення вишу деякий час працював у Харківському музичному салоні. Згодом переїхав до рідного Бахмута, де і продовжив свій трудовий шлях на підприємствах міста.

У 2020 році за призовом офіцерів запасу був призваний на військову службу. Підписавши контракт із ЗСУ, у січні 2022 року відправився на захист українських територій. Служив заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення. За особистий внесок у справу, зміцнення обороноздатності держави, за проявлення особистої мужності, хоробрості, ініціативи та сумлінності під час виконання покладених завдань, був неодноразово нагороджений Подяками командира військової частини.

Загинув захисник 4 серпня поблизу Красногорівки, що на Донеччині, через ворожі дії російського агресора.

Для своєї родини та бойових побратимів Денис назавжди залишиться старанним, наполегливим та мужнім воїном, який із гордістю та честю ніс звання офіцера ЗСУ, справедливим керівником, надійним товаришем, люблячим сином та братом.

У чоловіка залишилися батьки Володимир Віталійович та Лариса Геннадіївна, а також молодша сестра Дар’я.

Прощання із Денисом Селезньовим відбудеться 9 серпня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким! Вічна пам’ять Герою!