Їм було усього по 22 роки: у Кривому Розі прощаються з молодим подружжям, яке загинуло від ракетного удару (Фото)

У п'ятницю, 16 червня, у Кривому Розі Дніпропетровської прощаються з молодим подружжям Давидом і Оксаною Епельманами, які загинули вночі 13 червня під час ракетного удару російських терористів. Їм було усього по 22 роки. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на інтернет-видання Рудана.

Відспівали Давида й Оксану Епельманів у Кривому Розі в храмі ікони Божої матері "Взискання загиблих". Віддати останню шану загиблим прийшло дуже багато криворіжців.

"Хлопчики дружили з 5 років, Давид був більш відповідальним, ніж мій Даня, - з сумом розповідає Тетяна, мати друга Давида. - Я возила їх разом у басейн. Нещодавно хлопці ходили до них в гості у цю квартиру, що згоріла від ракети. Це так гірко й боляче, що не вкладається в голові. Гарний був хлопець, одружився рано, бо умів брати відповідальність. Мої співчуття батькам…"

Олена Василівна була сусідкою батьків Оксани. Вона каже: єдина донечка у батьків зростала красивою й талановитою.

"Ця дівчинка гарно малювала, вона так гарно розписала нам під’їзд. Працювала вчителькою, до неї приходили дітки. Вони з Давидом рано побралися. Це були такі дві зірочки. Він теж був привітний і добрий хлопець. Як же шкода, що вони загинули. Ми коли дізналися, це настільки було тяжко", - сказала Олена Василівна. 

"Давид завжди міг підставити плече. Ми дружили з ним ще зі школи. І в шкільні, і в студентські роки тісно приятелювали, багато часу проводили разом. Останнім часом спілкувалися рідше, бо приділяли увагу своїм родинам. Він любив Україну, і ці нелюди-сусіди забрали його життя та його дружини. Це для нас велика втрата і велике горе", - каже друг Давида.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли подробиці про загибель від ракетного удару молодого подружжя у Кривому Розі.