Її любили учні та поважали колеги. У Дніпрі пішла з життя екс-директор середньої школи 117

У Дніпрі 13 квітня на 71-му році життя померла вчитель української мови та літератури, екс-директор КЗО "Середня загальноосвітня школа 117" Дніпровської міської ради Герасименко Валентина Іллівна. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост у Facebook-групі "Березанівка - мій райончик" Віри Танської.

Валентина Іллівна все своє професійне життя присвятила педагогічній ниві. З 1974 року працювала тільки в одному навчальному закладі та за весь час своєї трудової діяльності зробила чимало для розвитку та процвітання району, в якому жила - Березанівки. Спочатку жінка була педагогом- організатором, потім вчителем, а згодом директором школи №117.

уч

"Була високоморальним педагогом та керівником. Її любили учні, поважали працівники.Заслужила серед освітянської спільноти повагу та авторитет, була відзначена знаком "Відмінник освіти України" та почесними грамотами Міністерства освіти України, подяками від міського голови.

Висока професійна майстерність Валентини Іллівни, її життєва мудрість, організаторський талант назавжди залишаться у вдячній пам’яті педагогічного, учнівського та батьківського колективів, високим зразком для наслідування.
Нехай у серцях всіх, хто знав Валентину Іллівну, залишиться її світлий образ", - написала у Facebook Віра Танська.

Прощання та церковне відспівування з Герасименко Валентиною відбудеться у Дніпрі  у п'ятницю, 14 квітня, з 11:00 до 12:30 за адресою: вул. Новопрудна, буд.2.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким відомого педагога Герасименко Валентини.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі пішов з життя президент Дніпровського відділення Української федерації бодібілдінгу та фітнесу.