З 22 по 25 жовтня. Масштабне відключення газу на Дніпропетровщині

На цьому тижні низка населених пунктів Дніпропетровської області залишиться без газу. Роботи триватимуть протягом кількох днів, тому мешканців просять з розумінням віднестись до тимчасових незручностей через планові ремонтні роботи. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпропетровську філію Газмережі.

До уваги мешканців Царичанської селищної територіальної громади

З  22 по 25 жовтня у зв’язку з проведенням газонебезпечних робіт буде тимчасово припинено газопостачання в приватному секторі одного з населених пунктів громади. 
 
Дніпропетровська філія «Газмережі» звертається до мешканців с. Юр’ївка з проханням перекрити запірні крани перед газовими приладами та лічильниками. Також просимо забезпечити безперешкодний доступ газовикам до приміщень і територій, де розташоване газове обладнання, для виконання робіт з відновлення газопостачання.

Ці роботи є важливими для забезпечення надійної роботи газових мереж під час опалювального сезону. 

До уваги мешканців Саксаганської територіальної громади

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на газорозподільних мережах, з 23.10 до 25.10, буде тимчасово припинено газопостачання у таких населених пунктах: с. Саксагань, с. Саївка, с. Терно-Лозуватка, с. Іванівка, с. Чумаки, с. Тернувате, с. Долинське.


Прохання до споживачів блакитного палива даних сіл перекрити крани на вводах та перед газовими приладами. 

Відновлення газорозподілу відбуватиметься після завершення ремонтних робіт.

Просимо забезпечити доступ працівників Дніпропетровської філії «Газмережі» до приміщень та територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Нагадаємо, раніше ми писали

Хто в Дніпрі має право на оформлення субсидії. Чи дадуть субсидію з боргами за комуналку