З перших днів війни став на захист держави й народу: На Дніпропетровщині проводжають Героя Олександра Сторожка

Небесну когорту захисників України поповнив кам'ячанин Олександр Сторожко, про загибель якого повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на настоятеля Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ Феодосія Алісова.

Олександру Сторожку було 46 років.

Для мене, особисто, він друг, для нашої громади - благодійник і меценат. Для кожного з нас - побратим, захисник, воїн… Герой… Ми завжди спілкувались у дуже теплій та дружній атмосфері, я завжди підтримував його і родину духовно. Він завжди підтримував нашу українську Церкву. Я пишаюсь і пишатимусь такою дружбою, з людиною, котра очолювала охоронну компанію і з перших днів повномасштабного вторгнення росії, став на захист держави і народу. Я знаю, що Герой мав проблеми зі своїм здоров’ям, я знаю, що тепер в нього нічого не болить. Я вірю, що він знайде спокій і життя вічне в Божому Царстві, поруч з Ним.
Хай Всемилостивий Бог прийме душу чада Свого воїна Героя Олександра там де нема ні недуг, ні скорботи, ні зітхання, а життя безкінечне, - написав у Фейсбук настоятель.

22 вересня об 11:00 в Козацька церква Пресвятої Покрови ПЦУ (м. Кам'янське) (вул. С. Слісаренка, 34) відбудеться чин відспівування новопреставленого воїна Героя Олександра.

загинув боєць

Олександр Сторожко народився 1 березня 1977 року в Дніпродзержинську. У 2009 році закінчив Вищий навчальний заклад «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту». У 2013 році заснував та очолив ТОВ СО «АЛАБАЙ». Від початку березня 2022 року боронив українську землю від посягань російських окупантів.

У нього залишилися дружина та два сини.

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним та близьким Олександра Сторожка.