Зачіски та стрижки, які заборонені після 30 (Фото)

З віком помітно змінюються структура та якість волосся. Вони стають не такими густими. Пасма стають більш ламкими, а їх колір – тьмяним. Крім того, відбиваються вікові зміни і на обличчі: зморшки, пігментація, тонкість та блідість шкіри. Однак все це можна приховати за допомогою правильно підібраної стрижки. А от якщо зробити зачіску зі списку "Заборонено після 30-ти", то можна лише наголосити на всіх недоліках і "неідеальності", пише Дніпровська панорама, посилаючись на Обозреватель.

Ось ці "підступні стрижки:

Каре з коротким рівним чубчиком

каре з короткою челкою

Така стрижка робитиме обличчя візуально більше, а лінія чубчика підкреслить зморшки на лобі. Мало на кому така зачіска виглядає стильно та привабливо. Якщо ж ви фанатка чубчика і вам дуже не хочеться з нею прощатися, то придивіться до її рваної або косої варіації.

Стрижка "під хлопчика"

стрижка під хлопчика

Насправді, короткі стрижки на старших дамах виглядають дуже дорого і елегантно. Однак робити ультракороткий базз-кат або піксі - вкрай ризикова витівка, яка може закінчитися провалом. Стилісти рекомендують вибирати "золоту середину" - робити укорочений боб або градуйоване каре. Волосся теж буде коротким, але при цьому ще й об'ємним, що дозволить виглядати молодшим.

Симетрія

стрижка горшок

Симетричні стрижки а-ля "горщик" або, як її ще називають, "шапочка" - вже давно неактуальний варіант, який на дамах після 30 виглядає безглуздо. Однак головний недолік такої зачіски – це те, що вона підкреслює всі вікові моменти на обличчі, роблячи їх більш помітними для оточуючих. А ось асиметричні стрижки - дуже зручний варіант для красунь 30+

Довге волосся з рівним зрізом

довге волосся з рівним зрізом

Чим старшою стає жінка, тим гірше виглядають її довгі локони. Тому бажання зберегти довжину не є розумним. Краще попрощатися з "втомленими" пасмами і рівним зрізом, а натомість зробити середню довжину з градуюванням або подовжене каре.

Нагадаємо, раніше ми писали: Неможливо відвести очей. У Дніпрі розквітла Вейгела (Фото)