Загинув чоловік, постраждала дитина: вночі ворог масово обстрілював Дніпропетровщину 

В ніч з 18 на 19 серпня російські окупанти здійснили декілька масових атак, накривши вогнем Криворізький, Синельниківський та Нікопольський райони. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

В Апостолівській громаді Криворізького району після ворожої атаки загинув 36-річний чоловік. Росіяни обстріляли громаду з Ураганів. У селі Перше Травня знищили житло, газогін та лінію електропередач. 

Велику Костромку Зеленодольської громади атакували зі ствольної артилерії. Там зафіксували руйнування. Обійшлося без постраждалих. У Межівській громаді Синельниківського району поранення отримав 12-річний хлопчик. Він спав удома, коли у будинок прилетіли снаряди з російської РСЗВ Торнадо С. 

Дитину відвезли у лікарню та прооперували. У селі ворог знищив частину будинків. Вночі центр Нікополя ворог обстріляв 10 снарядами ствольної артилерії. У місті пошкоджені 20 багатоповерхівок, близько десяти магазинів, ліцей, банк та автобусна зупинка. Вийшла з ладу лінія електропередач. Працюють електрики. Обійшлося без постраждалих. В інших районах області день минув спокійно.

Раніше ми повідомляли: Орда продовжує тероризувати міста: вночі ворог обстріляв Дніпропетровщину з Градів та Ураганів