Захисники від дніпрян отримали чергову партію допомоги – дрони, антидронові рушниці, станції, телевізійні панелі

Дніпро продовжує лідирувати з підтримки Сил оборони – доправляти на фронт великі партії техніки, обладнання. Обіцяна міським головою Борисом Філатовим допомога – виконується. Цього разу захисникам передали 7 комплектів квадрокоптерів з тепловізорами та додатковими акумуляторами до них, 2 портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотним літальним апаратам та 2 станції, 4 телевізійні панелі. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Дуже вдячні за отриману техніку. Дрони, антидронові рушниці вкрай потрібні. Передусім це збереження особового складу. Противнику буде складно розвідувати наші позиції. Словом, отримане – значно полегшить нам роботу, — підкреслив начальник служби зв’язків із громадськістю військової частини Олександр Венгер. 

Військовий з позивним «Циган» зазначає: «Отримані ластівки допомагатимуть нам витісняти ворога з нашої землі. Хоч і тяжко, але завдяки цим пташкам це вдається. Вдячні громаді Дніпра, міському голові Борису Філатову за надану допомогу».

За словами секретаря міської ради Олександра Санжари, передана техніка – це комплексне рішення, аби проводити розвідку, дослідження поля бою, виявляти, координувати цілі та виконувати інші завдання, які стоять перед нашими військовими.

Ця техніка допомагатиме знищувати ворога, краще виконувати бойові завдання та убезпечувати наших захисників. Передали сім дронів DGI. Це найкращі моделі з тепловізійними камерами. Також є додаткові акумулятори до цієї техніки. А ще передали дві антидронові рушниці, два окопних РЕБи і панелі – це телевізори, на яких можна спостерігати картинку, що  передаватиметься зі згаданої техніки.

Продовжуємо закуповувати і передавати техніку захисникам. Розуміємо, що Дніпро – форпост. І ми повинні допомагати військовим, — підкреслив Олександр Санжара.

идла

вру3вру4

вру2

Нагадаємо, раніше ми писали

51 колонка на лівому та 46 на правому березі. У Дніпрі встановлені колонки та розміщені бочки з водою