Завдяки героїзму Сергія ЗСУ змогли просунутись та звільнити частину окупованої території. На Дніпропетровщині простились з Героєм

У Кривому Розі Дніпропетровської області простилися з добровольцем Сергієм Данілюком. В останню путь воїна провели на Центральному кладовищі у секторі почесних поховань. Висловити подяку за захист та віддати шану прийшли земляки, побратими, колеги, друзі, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Свої.

Сергій Данілюк від початку повномасштабного вторгнення боронив рідний Кривий Ріг, брав участь у звільненні Херсонщини, боях на Запорізькому напрямку та утримуванні Авдіївки. 

По закінченню школи, Сергій Данілюк пішов до армії, пройшов строкову службу, став прикордонником. Згодом вирішив стати правоохоронцем. 6 років служив у Саксаганському райвідділку поліції, а з 2001 року працював у сфері приватної охорони. Згодом став директором приватного охоронного підприємства.

На початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем. Разом з колегами долучилися до 129 ТРО. Боронили рідний Кривий Ріг.

За цей час Сергій із побратимами звільнили кілька населених пунктів Херсонщини, утримували Авдіївку, боронили Запоріжжя.

Загинув Сергій Данілюк 8 липня під час бою неподалік села Старомайорське на Донеччині. Завдяки героїзму Сергія, ЗСУ змогли просунутися та звільнити частину окупованої території, згадують близькі.

Вдома у Сергія лишилися батьки, дружина та брат.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.