Зеленський вручив паспорти донькам Героїв з Дніпропетровщини

Доньки Героїв: Президент України Володимир Зеленський вручив паспорти двом 14-річним дівчатам з Дніпропетровщини, чиї батьки боронять незалежність України, повідомляє Дніпровська панорама.

Документи їм вручив Президент Володимир Зеленський. Важливий життєвий етап. І важливо, що у цей момент їх підтримали. Бо вони ще такі малі, а пройшли далеко недитячі випробування.

Володимир Зеленський вручив

Ірина – донька вибухотехніка. Він очищає країну від небезпечного залізяччя ворога. Працював у різних регіонах, аж поки не отримав тяжке поранення. Ампутація, лікування, декілька реабілітацій та протезування. Такий складний шлях, але чоловік знову в строю. Робить те, чому вчився, аби вберегти життя інших.

Татко Софії також оборонець. Став на захист рідної землі з перших днів великої війни. Згодом дівчина почула звістку – найрідніша людина зникла безвісти. Змушена вона була й покинути рідну домівку на Донеччині. З мамою та братами почала все наново на Дніпропетровщині.

Витримати такі переживання під силу не кожному дорослому. Вони ж попри юні роки тримаються гідно. Бо є з кого брати приклад! Батьки – Герої України, а діти – її майбутнє!

Володимир Зеленський вручив

Нагадаємо, раніше ми писали

Ракетний удар по Дніпру. Зеленський відреагував на трагедію