Жінкам за 50: Топ-4 відтінки волосся, які допоможуть виглядати молодше

Колір волосся може зробити жінку візуально молодшою. Головне – правильно підібрати відтінок. Які саме ідеально підходять для жінок старше 50 років, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Today.

Навряд чи знайдеться жінка, яка не хоче виглядати молодшою за свій справжній вік. І досягти такого ефекту можна без дорогих процедур у косметологів. Потрібно лише пофарбувати волосся в правильний колір.

"Омолоджуючі" відтінки волосся

Теплий блондин

жінкам за 50

Світлі відтінки волосся візуально роблять жінку свіжішою та молодшою. Але важливо розуміти, що є кілька видів блондів. Жінкам старше 50 років найкраще вибирати теплі відтінки – перлинний, полуничний, медовий чи пшеничний. Так ви зможете освіжити обличчя і виглядати на 5 або навіть 10 років молодше.

Карамель

жінкам за 50

М'який карамельний відтінок із бронзовим відливом – вдалий варіант для дорослих жінок. Мало того, що такий колір виглядає максимально природно, він ще й освіжає та омолоджує обличчя.

Шоколад

жінкам за 50

Стилісти радять брюнеткам не експериментувати з різними кольорами у пошуках себе, а одразу пофарбувати волосся у шоколадний відтінок. Він ідеально підходить тим жінкам, які завжди носили темне волосся. До того ж він чудово справляється із завданням омолоджування і не вимагає особливого догляду, як у випадку з блондом.

Горіховий або теплий русявий

жінкам за 50

Щоб відволікти увагу від зморшок і максимально освітлити обличчя, жінкам віком від 50 років варто вибрати саме ці відтінки. Вони є універсальними, тому підходять практично всім. До того ж такий колір волосся пом'якшить риси обличчя і зробить їх візуально молодшим.

Нагадаємо, раніше ми писали: Модні тренди після 40: 10 зачісок, які зроблять вас зіркою свого часу