Життя з чистого аркуша. Що несе молодик у Скорпіоні, який прийде вже 13 листопада

У понеділок, 13 листопада, о 11:27 до нас прийде молодик у знаку Скорпіона, який вважають найсприятливішим для очищенню простору, уникнення минулого та початку життя з чистого аркуша. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Молодий місяць в астрології - це поєднання в одному знаку і в одному градусі Сонця і Місяця. На цей раз воно відбудеться у знаку Скорпіона та він допоможе тим, хто прагне завершити старі справи, поставити крапку там, де це необхідно: змінити роботу, житло, розлучитися з партнерами, якщо взаємодія з ними не приносить жодного задоволення.

Особливо важливо бути уважними за 2-3 дні до і після молодика, оскільки саме в цей час люди стають найбільш роздратованими, багато незрозуміло, здоров'я залишає бажати кращого, а будь-які проекти викликають сумніви.

Під час молодика Сонце та Місяць перебуватимуть у безпосередній близькості до Марса, а це означає, що можна очікувати стрімких змін у різних ситуаціях, зокрема у фінансових. Однак події, які випадуть на цей період, навряд чи будуть добре розпланованими та очевидними.

Оскільки молодик відбудеться в точній опозиції до Урану, планети стоятимуть один навпроти одного, то можна очікувати найнесподіваніших обставин. Слід бути уважними до будь-яких дрібниць, особливо, якщо справа стосується фінансової сфери. Можна буде виграти і отримати дохід там, де цього найменше очікуєш.

До того ж вплив Урана принесе і революційний настрій і бажання вирватися з потоку проблем, які висять мертвим вантажем. Саме тому контракти, будь-які взаємодії, плани, відносини, угоди можуть розриватися безжально й буквально відразу.

Що радять робити в молодик 13 листопада

  • Дуже важливо в цей період сповільнитись, дати собі відпочити.
  • Варто пам'ятати, що Скорпіон - це дуже інтуїтивний і глибокий знак, який сам може впоратися з усіма труднощами і вистояти там, де іншим буде складно, тому в цей період можна вирішити, здавалося б, завдання, що не вирішуються.
  • Не варто давати старт чомусь новому. Повернитеся до цього через пару днів після молодика, коли Місяць відійде від Сонця на кілька градусів. Проекти, розпочаті в цей час, вплинуть на людину і будуть довгограючими.

Нагадаємо, раніше ми писали, яка погода буде у Дніпрі до початку зими.