Зруйновано підприємство та житло: росіяни сім разів обстріляли Дніпропетровщину

В ніч с з 26 на 27 серпня російські окупанти сім разів ударили по Нікопольському  району Дніпропетровщини і тричі по Криворізькому. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Обійшлося без загиблих та постраждалих. У сам Нікополь прилетіли сім снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені  біля десяти приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося п’ять тисяч родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу. 

На Марганецьку та Червоногригорівську громади ворог скерував більше 20 снарядів з Градів та важкої артилерії. Є пошкодження  житла. По Криворізькому району росіяни стріляли з Ураганів та ствольної артилерії. Поцілили по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування. Обійшлося без постраждалих.

У Криворізькому районі окупанти тричі обстріляли Зеленодольську громаду із РСЗВ Ураган та ствольної артилерії. У місті Зеленодольськ внаслідок обстрілу підприємства енергетичної інфраструктури виникла пожежа, ліквідовано. У селі Мар'янське внаслідок обстрілу виникла пожежа сухої трави на території на площі трьох гектарів, пожежу ліквідовано. Без втрат, - додав Олександр Вілкул. 

Раніше ми повідомляли: Ворог обстрілював Дніпропетровщину протягом усього дня: є постраждалі