Звернення до уряду та продовження дерусифікації: Борис Філатов підбив підсумки 40-ї сесії Дніпровської міськради

У середу, 16 серпня 2023 року, відбулася 40-ва чергова сесія міської ради Дніпра. Засідання було швидким і конструктивним - депутати розглянули всі питання порядку денного за близько пів години. Коментуючи підсумки сесії, мер Дніпра Борис Філатов наголосив, що далі засідання проходитимуть здебільшого у звичайному режимі. Онлайн-формат використовуватимуть у виключних випадках, адже містяни повинні бачити, що депутати перебувають на місцях і працюють на благо громади. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Борис Філатов

"Я хотів би подякувати депутатському корпусу. Сьогодні по всіх питаннях голосували одноголосно. Дискусія була на ланці депутатських комісій та на погоджувальній раді, а у сесійній залі підтримали вже всі питання порядку денного", - сказав Борис Філатов.

0x0 (1)

Так під час засідання нагородили лікарів міста та області. Свої відзнаки вони отримали до прийдешнього Дня Незалежності України. Серед ухвалених рішень на сесії - звернення до уряду щодо його зобов’язання компенсувати містам різницю в тарифах за теплову енергію, поповнення переліку дерусифікованих вулиць та провулків, а також низка земельних питань.