Звичайні більш не готую. Рецепт яблучних оладок

Цього року дуже вродили яблука. Звісно, їх можна заморозити, зробити сік або повидло. Але ж зараз вони дуже корисні та багаті вітамінами. Рецептом смачних оладок з яблук ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Яблука - 2 шт.
Борошно - 100 г.
Молоко - 100 мл.
Яйце - 1 шт.
Цукор (за смаком).

Приготування:

Яблуко натерти на тертці.  Додати яйце, вівсяне борошно, молоко, перемішати. Смажити на сковороді з 2-х сторін. Ще гарячими можна полити згущеним молоком.

Також раніше ми писали Беру лаваш та 300 грамів м'яса. Рецепт, який побив усі рекорди з приготування