Коли одних овочів замало. Рецепт кабачків із начинкою

У кожної родині зараз, напевно, кабачки їдять мало не через день. Адже сьогодні їхній величезний достаток, та ще й за низькою ціною. Але одні й самі рецепти постійно готувати не хочеться. Як урізноманітнити страви із кабачків, розповідає Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Кабачки 3 шт.
Помідори 3 шт.
Куряча грудка 2 шт.
Яйця 1 шт.
Сіль, перець за смаком.
Сир моцарела 100 г.

Приготування:

рецепт кабачків Дніпро

Кабачки нарізаємо на кружальця завтовшки 4-5 см, виймаємо серцевину, дно залишаємо, м'якоть із кабачків нарізаємо дрібно, помідори нарізаємо дрібними кубиками, з'єднуємо м'якоть, помідори, заздалегідь смажену курячу грудку, яйце, сіль, перець, все перемішуємо. Викладаємо в кабачки начинку, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин, потім зверху викладаємо дрібно натертий сир, знову в духовку на 10 хвилин.
Смачна закуска готова, можна подавати.

Також раніше ми писали Фірмовий пісочний пиріг зі сливами від Ольги Сумської (покроковий рецепт, відео)