Батько й син з перших днів на фронті: вороже залізо вбило захисника з Дніпропетровщини

П’ятихатщина на Дніпропетровщині знову у жалобі… Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника… З глибоким сумом і скорботою повідомляємо про загибель жителя села Чистопіль, солдата Костянтина Донченка, передає Дніпровська панорама.

Костянтин Донченко народився 20 квітня 1976 року в с. Чистопіль. У 1982 році пішов до першого класу Чистопільської середньої школи, де здобув базову середню освіту. Потім навчався у Виноградівській середній школі, яку закінчив у 1993 році, здобувши повну середню освіту.

У травні 1994 року призваний на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу в залізничних військах у м. Ужгород.

Трудову діяльність Костянтин розпочав у рідному селі Чистопіль в колгоспі ім.Шевченка. З 2002 року працював слюсарем з ремонту автомашин на Криворіжсталі.

З перших днів війни, а саме 26 лютого, захищати Батьківщину від окупантів добровольцем до ЗСУ пішов син Костянтина – Вячеслав. 1 березня слідом за сином на фронт пішов і батько.

Захисник проходив військову службу на посаді номера обслуги самохідно-артилерійського взводу самохідно-артилерійського батальйону самохідно-артилерійського дивізіону. Він був справжнім патріотом і Захисником України, щирою та чесною людиною.

Загинув наш Воїн у бою з ворогом в районі населеного пункту Іванівка, Херсонської області, 24 липня 2022 року.
У Героя залишилася мати, син та цивільна дружина.

В цей важкий час приносимо щирі співчуття сім'ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!

Прощання з Костянтином відбудеться завтра, 2 листопада, о 09.00 на Алеї Слави м. П’ятихатки, о 10.00 за місцем проживання у с. Чистопіль.

Вічна пам’ять та вічна слава Костянтину!

Нагадаємо, раніше ми писали

Він кілька днів не дожив до дня народження. У бою поліг Євген Ткаченко з Дніпропетровщини