Благоустрій Успенської площі у Дніпрі планують завершити цього року - Геннадій Корбан (Відео)

Пріоритети міської влади Дніпра комфорт та безпека дніпрян. Незважаючи на складності воєнного часу у місті продовжують ремонтувати будинки, укладати новий асфальт і навіть облаштовувати пішохідні зони. Цього року планується завершити і благоустрій Успенської площі. Про це під час етеру на Дніпро TV повідомив голова Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан, передає Дніпровська панорама.

Я сподіваюся, що цього року буде закінчено Успенську площу, її благоустрій. Це дуже гарне місце, яке буде у центрі міста. Люди зможуть насолоджуватись цією територією недалеко від Набережної, - сказав Корбан.

Також, за його словами, там буде замінено зливову каналізацію та впорядковано територію.

Потрібно не забувати про те, що є постанова Кабінету міністрів, яка забороняє капітальні роботи, капітальні вкладення. Проте місто викручується, робить якісь благоустрою. Ми бачили все, як зробили вулицю Воскресенську, ділянку, у тому числі і з велодоріжкою.
 
Я думаю, що місто продовжуватиме ці ініціативи, і мер презентуватиме ці локації, ці місця, які прикрашатимуться, які змінюватимуться. Найближчим часом ми з Вами не лише це слухатимемо, а й спостерігатимемо, - зазначив Корбан.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі 15 травня на деяких вулицях відключать світло. Адреси