Центр матері та дитини на залізничному вокзалі Дніпра готовий прийняти нову партію переселенців

За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова чергова по місту директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар‘я Біла проінспектували центр матері та дитини, щоб з’ясувати наскільки він готовий приймати нову хвилю переселенців. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У квітні 2022 року почав свою роботу Центр матері та дитини на Центральному залізничному вокзалі Дніпра. За цей час через нього загальною кількістю пройшли понад 80 тисяч осіб, а в найважчі ночі Центр приймав до 2 тисяч осіб. Він став символом незламності та стійкості міста. Центр досі функціонує та відкритий для кожного хто транзитом через Дніпро вимушений подорожувати країною через війну. 

У Центрі можна отримати гаряче харчування, свіжу постіль, розміщення до 2 днів, можливість зарядитися та зігрітися і просто перевести дух та відпочити. Особливість центру це розміщення поруч з вокзалом та зручність доступу до евакуаційних поїздів, які досі курсують країною.

Ми працюємо безпосередньо з Укрзалізницею, яка повідомляє нам про кількість евакуйованих - каже директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар'я Біла.

білабіла6біла2біла3біла4

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у вівторок працює громадський транспорт у Дніпрі.