Ціною власного життя захистив рідну землю. У бою загинув Герой з Дніпропетровщини

Мешканцям Іларіоново, що на Дніпропетровщині, повідомили трагічну новину про земляка, якого багато хто знав. У бою загинув відважний боєць Віктор Самаркін.

Він посадив дерево, збудував дім, виростив сина і... ціною власного життя захистив рідну землю від російських окупантів. 4 листопада Іларіонівська селищна громада проводжає в останню путь земляка Самаркіна Віктора Олексійовича, 12.04.1964 року народження, передає Дніпровська панорама.

Віктор був призваний на військову службу по мобілізації з перших днів цієї непередбачуваної зухвалої війни. Умілі руки майстра-столяра не менш вправно справлялися з гранатометом. Майже пів року старший солдат стійко та хоробро переносив пекло воєнних буднів, кожного дня поспішаючи з перемогою додому.

Доля розпорядилася інакше: 19 серпня 2022 року, виявивши стійкість та мужність при захисті Батьківщини, Віктор Олексійович загинув поблизу Соледара Донецької області, виконуючи священний обов'язок.

У цій короткій фразі сповіщення - висока оцінка подвигу нашого земляка, який назавжди залишиться прикладом для молодого покоління.

Глибоко сумуємо разом з рідними і розділяємо біль втрати. Вічна слава і світла пам'ять Герою! 

Нагадаємо, раніше ми писали

Страшная потеря для Днепра: ушел из жизни заместитель Генерального конструктора КБ «Южное»