В Днепре умер известный человек, работавший на ЮМЗ

В Днепре стала известна трагическая новость. Вчера, 29 сентября, скоропостижно скончался председатель первичной профсоюзной организации «ЮМЗ» Валерий Васильев.

Об этом корреспондент "Днепровской панорамы" узнал из сообщения профкома ЮМЗ.

Как стало известно, Валерий Валентинович скоропостижно умер в 4-й горбольнице.

ame1

Днепровская панорама  выражает соболезнования родным и близким Валерия Васильева.

В сообщении на ФБ странице SE "PA Yuzhmash" написано следующее:

"У вівторок, 29 вересня, на 65-му році життя після швидкоплинної хвороби помер голова профспілки ПІВДЕНМАШу, голова центрального комітету профспілки працівників космічного та загального машинобудування України Валерій Валентинович Васильєв.

Валерій Валентинович прийшов на ПІВДЕНМАШ у 1972 році, де і працював протягом 48 років. За цей час він пройшов шлях від учня слюсаря цеху з обладнання для ракет-носіїв до помічника генерального директора – начальника відділу кадрів, а з 2012 року незмінно обирався головою профспілки підприємства.

Валерій Валентинович був мудрою людиною і яскравою особистістю. Його щиро поважали на підприємстві за доброзичливу вдачу, чуйність і щирість, постійну увагу до проблем людей. Поза роботою він був палким послідовником здорового образу життя і активних форм відпочинку, пристрасним ентузіастом фізичної культури і спорту. Багато уваги Валерій Валентинович приділяв також підтримці молоді.

Колектив підприємства буде пам’ятати Валерія Валентиновича Васильєва як щирого патріота ПІВДЕНМАШу, як людину, яка близько до серця приймала проблеми і підприємства, і його працівників, робила усе від себе залежне для їх вирішення.

ПІВДЕНМАШ висловлює щире співчуття рідним та близьким, колегам Валерія Валентиновича Васильєва".

Напомним, ранее мы писали

В Днепре серьезное ДТП на Слобожанском: огромная пробка (Фото)