Дощ затримається на тиждень: якою буде погода у Дніпрі 27 червня

До Дніпра атмосферні фронти принесуть на цей тиждень дощі, грози, град та сильний вітер, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на синоптика Ігора Кібальчича.

Погода стрімко погіршає в кінці червня. Дощі будуть йти майже всією Україною. Температура повітря буде нормальною та комфортною для людей. Можливо, що в деяких регіонах іноді буде холодніше, але не суттєво. Лише на півдні температури досягатимуть часом позначки +30 °С.

Прогноз погоди на робочий тиждень:

Вівторок, 27 червня

Дощі з можливими грозами очікуються у північній та західній частинах України. На іншій території країни переважно без опадів. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі буде в межах +11…+16 °С. На південному сході до +18 °С, вдень у південній половині +27…+32 °С, в інших регіонах +21…+26 °С.

Середа, 28 червня

Помірні дощі з грозами пройдуть у південних, західних областях та на крайній півночі країни. Вітер західної чверті, 5 - 10 м/с. Температура повітря у нічний час коливатиметься +12…+17 °С, на півдні буде тепліше до +20 °С. Вдень максимальні значення виявляться в межах +18...+23 °С, у південних та східних областях +25...+30 °С.

Четвер, 29 червня

Україну накриють дощі та прохолодна погода. Південним та східним областям треба підготуватися сильніше, пройдуть сильні дощі, місцями з грозами. Вітер буде різних напрямків, 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +11...+16 °С, удень +18...+23 °С.

П'ятниця, 30 червня 

Дощова погода буде у більшості областей України. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 °С, вдень +19…+24 °С.

Синоптикиня Наталка Діденко наголосила, що завтра Дніпропетровщину та майже всю Україну накриють дощі.

У вівторок, 27-го червня, температура повітря в Україні буде комфортною, протягом дня +20+26 градусів. Хіба на північному сході та крайньому заході місцями свіжіші +18+21 градус.
У південній частині - до спеки, +25+30 градусів.

Не треба розчаровуватися. Насолоджуйтеся свіжим повітрям, поки є така можливість. А любетелям спеки слід пережити цей тиждень, бо липень зустріне нас спекотною погодою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до Дніпра рухається циклон Lambert: якою буде погода 26 червня.