Дружина, донька та син втратили найдорожче. На Дніпропетровщині востаннє провели загиблого за Україну Сергія Будкового

На кладовищі с. Єлизаветівка 16 червня провели панахиду й поховали загиблого солдата Сергія Федоровича Будкового, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міського голову Кам'янського Андрія Білоусова.

12 червня в бою на Донеччині, захищаючи українську землю від посягань російських окупантів, від отриманих поранень не сумісних з життям загинув солдат Будковий Сергій Федорович.
Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, - йдеться в повідомленні.

Сергій Будковий народився 17 листопада 1979 року. В 1999 році закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж. Проходив строкову військову службу 1999-2000. Закінчив в 2011 році Придніпровську державну академію будівництва та архітектури.

Тривалий час працював виконробом ТОВ «Мостобудівельний загін 112». 23 березня минулого року став до лав Збройних Сил України та брав участь у бойових діях, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації.

У нього залишилися дружина, донька та син.

Доземний уклін воїну-захиснику!

загинув боєць

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого солдата.

Нагадаємо, раніше ми писали: Тривога продовжувалася до 5:49. Як минула ніч у Дніпрі