Дружина та донька більше не обіймуть його ніколи. У бою загинув Олег Андрощук з Дніпропетровщини

Криворіжжя сумує за загиблим Героєм Олегом Андрощуком, який 20 лютого загинув біля с. Червонопопівка Кремінського району Луганської області. Під час виконання бойового завдання, криворізький воїн отримав смертельне поранення, повідомляє Дніпровська панорама.

51-річного Олега Андрощука мобілізували до ЗСУ 27 травня 2022 року. Чоловік взяв до рук зброю, щоб захистити свою родину та рідну українську землю.

загинув боєць

До війни криворіжець працював складачем поїздів залізничного цеху №2 управління залізничного транспорту КЗРК.

Він закінчив Криворізьке професійно-технічне училище №46. Працевлаштувався на Ново-Криворізький ГЗК слюсарем з ремонту рухомого складу, потім працював підземним слюсарем на шахті «Родіна». Певний час трудився на «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Кривбасшахтопроходка», де обіймав посади, пов’язані з залізницею.

Останнє місце роботи – УЗТ Криворізького залізорудного комбінату, де Олег Васильович був складачем поїздів. Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний та сумлінний робітник. Користувався заслуженою повагою і серед колег, і серед керівництва УЗТ і підприємства, - розповіли на КЗРК.

Без чоловіка залишилася дружина Олена Григорівна, без батька – донька Олена.

Нагадаємо, раніше ми писали

Місто віддасть почесті Герою. У Кам'янське привезли з Харківщини тіло загиблого ще у квітні Вадима Пільгуя