Хто із знаків Зодіаку найбільше схильний до магії

З якою надздібністю народилася та чи інша людина, якщо орієнтуватися на знак Зодіаку? Астрологи склали гороскоп, який допоможе вирішити, куди спрямувати виявлені у себе магічні здібності, у якому напрямку їх розвивати. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Овен

Овна можна назвати неперевершеним майстром заряджати позитивною енергією воду, одяг, продукти. Представники цього знаку мають приголомшливу енергетику Сонця, причому запаси її настільки великі, що до кінця життя залишаються невитраченими. Крім того, Овни мають унікальну фантазію, яка може завести їх досить далеко.

Тілець

Тільці - це найкраща ілюстрація того, що думка матеріальна, а слово є відчутним. Дуже часто розказане Тельцем несподівано набуває матеріального виразу. У всякому разі, якщо Телець у пориві пристрасті чи гніву скаже, що щось станеться саме так, то будьте впевнені: саме так це станеться.

Близнюки

Цілющу силу часто має навіть голос Близнюків. Магія голосу сильна в них настільки, що великому відсотку людей, які звернулися за магічною допомогою до Близнюків, досить єдиної розмови з представником цього знаку, щоб отримати магічну допомогу в повному обсязі та знайти вирішення своїх проблем.

Рак

Унікальною особливістю Раків можна вважати вміння тонко відчувати енергетику приміщення. У будинках, де повітря пронизане чорною енергетикою, де багато вмирали чи хворіли, Ракам дихається важко; вони не можуть бути там довгий час.

Лев

Стихія Левів - це магія кар'єри, бізнес-магія. Тут можливості Лева просто не обмежені, тому найчастіше на цій сфері Леви й зупиняються. У них вдало виходить залучати гроші, вдачу, підвищення по службі, отримання довгоочікуваної роботи тощо.

Діва

Діва - цариця карт Таро. Це - її стихія, її царство, її терені та її покликання. А якщо вона поєднує ворожіння на Таро з ворожінням на рунах, то результати бувають по-справжньому блискучими. Суть здібностей Діви в тому, що представники цього знака здатні поєднувати величезну кількість інформації в єдине ціле.
Діва дуже добре усвідомлює ступінь своїх успіхів та масштаби свого таланту. Діві важливо не запишатися і не захворіти на зоряну хворобу - в цьому випадку сила і здібності можуть повністю покинути її.

Ще одне багатство Діви - це глибока інтуїція, яка спрацьовує несподівано. Інтуїція Дів може підказати номер легкого квитка під час складання іспиту, виграшний набір цифр у лотереї або правильний хід під час гри у карти. Але Діва - найобачніший у плані магії знак і ніколи не піде на такі вчинки, які можуть завдати їй незручності чи шкоди.

Терези

Для власних потреб Терези часто використовують засоби симпатичної магії - привороти, наговори, любовні зілля. Виходить у них це завжди блискуче, хоча з самими Терезами це не спрацьовує, оскільки привороти не беруть їх за жодних обставин. Якщо ви вирішили приворожити чоловіка своєї мрії, що народився під знаком Терезів, киньте цю порожню витівку і пошукайте інші засоби завоювати його любов.

Скорпіон

Чудово справляються Скорпіони і з ворожіннями та прогнозами. Будь-який вид ворожіння їм під силу, будь-який вид ворожіння вони швидко вивчають і досягають чудових результатів за короткий термін. Крім того, за Скорпіонами часто потрібно просто записувати висловлювання, оскільки їхній дар провидця проявляється у формі випадкових висловлювань.

Стрілець

Зі Стрільців можуть вийти прекрасні тлумачі снів, оскільки вони мають добре розвинену інтуїцію, абстрактне і образне мислення, чутливість до символів і вміння їх перетворювати на деталі, з яких потім складається картина. Серед Стрільців чимало знаменитих астрологів, причому прогнози Стрільців завжди супроводжуються розгорнутими порадами.

Козеріг

Для Козерогів існує одне серйозне застереження: ніколи, навіть у період найжорсткішого розчарування в нерозділеному коханні, не варто вдаватися до любовної чорної магії. Козерогам протипоказано будь-яке насильство над особистістю, оскільки вони й самі цього не дозволяють до себе.

Водолій

Водолій-провісник - це страшна особистість. Він бачить минуле, майбутнє і сьогодення настільки виразно і докладно, що часто приховує свій дар, щоб не лякати людей раніше. Це пояснюється крайнім людинолюбством, властивим цьому знаку.

Риби

Є область магії, до якої Риби немає зовсім ніяких здібностей: чорна магія. Риби просто фізично не в змозі заподіяти зло якимись своїми діями. Іншими словами, Риби не справляються з руйнівною енергетикою і не вміють нею керувати, зате чудово знайомі з енергією, що створює.