Його подвиг назавжди вписаний в історію нашої Перемоги. У бою обірвалось життя молодого бійця з Дніпропетровщини

Ще одна непоправна втрата для Криворізького району Дніпропетровської області, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

У боях за Незалежність України, поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області, виявивши стійкість та мужність, загинув український військовослужбовець Новіков Ярослав Вікторович, 30.04.1988 року народження, мешканець селища Широке.

Ярослав, як справжній чоловік та мужній воїн, з честю виконував свій громадянський обов’язок, разом з побратимами продовжуючи гнати ворога з України. Увесь Криворізький район поділяє горе рідних та близьких.

Від імені мешканців Криворіжжя висловлюю щире співчуття близьким та рідним полеглого захисника. Це несправедлива та непоправна втрата для батьківських сердець, для кожного, хто знав та поважав молодого Героя, поділяючи горе нашої спільноти.

Ця жорстока війна позбавила юнака можливості втілити свої мрії, пройти довгим життєвим шляхом, сповненим радості й успіхів, можливості побачити Україну вільною, позбавила життя... Але Герої не вмирають.

Його подвиг назавжди вписаний в історію нашої Перемоги! Нехай світла пам’ять про полеглого Героя назавжди залишиться в наших серцях, – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя...

Нагадаємо, раніше ми писали

Нікополь попрощається зі своїм захисником. Героїчно загинув на фронті молодший сержант 93-ї бригади Юрій Чебанний