Йому так і не виповнилося 39. Під Бахмутом обірвалось життя Олексія Боярінова з Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині 20 квітня обірвалось життя ще одного 38-річного захисника Олексія Боярінова, повідомляє Дніпровська Панорама.

Олексій Боярінов жив у прекрасному місті  - Кривому Розі. Чоловік працював на "АрселорМіттал Кривий Ріг" і був гідним робітником заводу.

fgggfgh

Коли ворог прийшов на нашу землю, Олексій пішов одразу добровільно захищати її. Він як і сотні тисяч відважних захисників і захисниць із зброєю в руках став на оборону України, щоб ворог не ступив брудними ногами на землю нашої області.

Олексій з честю став до лав війська, аби захистити свою сім’ю та свій народ. Відважно виконував поставлені перед ним бойові завдання. Нищив окупантів на найгарячішій ділянці фронту – у Бахмуті. 

На той час битва за місто тривала уже більше дев’яти місяців. Самого міста як такого більше не існувало, але наші оборонці продовжували тримати залишки будівель на заході Бахмуту. Під час одного із важких боїв 20 травня життя Олексія і обірвалося. 

Редакція Дніпровської Панорами пам'ятає своїх героїв і низько вклоняє голову перед Олексієм. Висловлюємо щирі співчуття родині та знайомим захисника.

Вічна пам'ять герою!

Нагадаємо, раніше ми писали, що мати та дружина осиротіли. Владислав Радченко з Дніпропетровщини віддав життя за рідну землю