"Мені б хотілось, щоб IT-фірми, зареєстровані в Сингапурі повернулись", -Томчук

Очільниця Дніпропетровської ДФС Оксана Томчук хотіла б бачити у складі нової Громадської ради представників IT-фірм, малого бізнесу, журналістів та правозахисників. 

Про це вона повідомила в прямому ефірі 34-го телеканалу під час обговорення теми участі громадських організацій та професійних спілок в роботі ради: «Зрозуміло, що ті проблеми, які хвилюють аграріїв, абсолютно байдужі представникам крупного промислового бізнесу. Тому наше завдання – зібрати щонайбільше коло людей, які заглиблені в проблематику саме своєї галузі, - підкреслила Оксана Томчук. - Я, наприклад, хотіла би бачити представників IT-бізнесу. Як відомо, велика кількість IT-фірм зареєстровані не в Україні, а, наприклад, у Сінгапурі, сплачуючи там податки. Мені хотілося б, щоб ці компанії поверталися в країну. Для цього треба працювати над законодавством. Ще хотілося б бачити представників малого бізнесу, журналістів, правозахисників. Громадська рада повинна бути професійною», - зазначила Томчук.

Нагадаємо, що прийом документів від громадських організацій триватиме до кінця дня 28 жовтня. Документи мають бути надані у письмовій формі до обласної ДФС: м. Дніпро, вул. Сімферопольська, буд. 17а. В ініціативній групі просять також продублювати пакет документів в електронній формі на адресу голови групи ([email protected]) та ДФС ([email protected]).