Мені багато що відомо. Мер Дніпра Філатов про скандал з керівником лікарні Мечникова Риженком

Мер Дніпра Борис Філатов готовий до співпраці з людьми, яким не подобається те, що директор лікарні Мечникова Сергій Риженко фактично захопив цілий медзаклад у заручники. Про це міський голова написав у соцмережі, повідомляє Дніпровська панорама.

Закриваючи тему.

Шановні лікарі, пацієнти та інші небайдужі громадяни, яким не подобається, що пан Риженко захопив у заручники цілу лікарню, а навколо себе створив тоталітарну секту (при цьому аж ніяк не безсрібників).
Усі ті, хто мені пише, дзвонить та приходить на прийом.
Повірте, мені багато що відомо.
І те, що це нарцис-психопат зобов'язав у всіх відділеннях повісити портрет себе коханого.
(уявляю, як би моя пика виглядала на стінах в міських лікарнях, школах, котельнях, тролейбусних депо і навіть міській каналізації :))
Про те, як щотижня на оперативках дорогоцінний час витрачається не на обговорення проблем лікування пацієнтів, а для нарізання задач з піару цього огидного божка.
Про чати у вайбері.
Про обов'язкові лайки та коментарі під копірку.
Мені навіть відомо, що цими вихідними головна медсестра лікарні, громадянка Шульгіна зобов'язала інших медсестер бігати містом і фотографувати стихійні сміттєзвалища.
Колеги, не соромтеся, продовжуйте «креативити» далі.
Ще й допоможете нам прибрати місто ефективніше і зробити його чистішим :))

Я дуже радий, що розкрив цей гнійник.
Тому всіх, хто зацікавлений якнайшвидше витягти чорта з темної комори на світ Божий, закликаю звертатися до мене особисто.
Конфіденційність гарантую.
Адже король виявився голим.
(Даруйте, почесний громадянин)

Тож, Сергію Анатолійовичу, продовжуйте все глибше себе закопувати.
А я піду далі працювати. Не відволікаючись на бозна-що, - написав у соцмережі Борис Філатов.

пост Філатова

Нагадаємо, нещодавно Сергій Риженко заявив про загрозу рейдерського захоплення, але після цього не підтримав ініціативу мера Дніпра Бориса Філатова про передачу цієї справи правоохоронцям. Після цього міський голова вирішив не мовчатиме та розповів звідки походить скандал, який розгорнувся між ним та керівником лікарні Мечникова Сергієм Риженком.