Копійчаний салат, за який можна віддати мільйон. Щавель, яйце та огірок - справжня вітамінна бомба
Цей салат принесе вам смак літа на вашій тарілці. Він дуже гарно підходить для легкого сніданку. Дніпровська панорама пропонує салат з щавлем, яйцем та огірком.
Найголовніше, що він дуже багатий на вітаміни. Готується дуже швидко та просто. Перейдмео до приготування.
Складові:
- Щавель - 40 гр
- Шпинат - 40 гр
- Яйця - 2 шт.
- Цибуля-шалот - 20 гр
- Огірки - 80 гр
- Оливки - 1 стол.
- Рослинна олія - 5 стол.
- Сіль - за смаком
- Запашний перець - за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця залийте холодною водою та поставте відварюватися. Після закипання вогонь зменште до середнього та варіть яйця близько десяти хвилин.
- Цибулю почистіть, зелень, огірок добре помийте. Листи свіжого щавлю ретельно промийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками.
- З листів шпинату зріжте стеблинки. Наріжте листочки соломкою середнього розміру.
- Листочки щавлю наріжте аналогічно.
- Цибулю розріжте навпіл, кожну половинку нашаткуйте тонким пір'ям.
- Варені яйця остудіть та почистіть.
- Розріжте їх на чотири частини.
- У тарілку викладіть першим шаром шпинат, потім щавель, нарізаний брусочками огірок, цибуля і оливки.
- Викладіть зверху яйця, полийте олією, посоліть і поперчіть духмяним перцем.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали, що ніжні, корисні та дуже смачні: тушковані кабачки в сметані.