Мухарський знявся у кіно

Популярний актор, письменник, телеведучий і музикант Антін Мухарський розказав про те, в якому художньому фільмі незабаром зможуть побачити його прихильники.

"Мене запросили знятися  в українському телесеріалі «Обручка з рубіном, - сказав він. - Саме таку назву обрала для свого нового дітища незмінний сценарист серіалів вечірнього прайму телеканалу «Україна» Тетяна Гнєдаш. Прем’єра цього багатосерійного проекту заплановано в осінньому сезоні 2017 року, не виключено, що глядачі його зможуть побачити вже у жовтні. Це захоплююча історія з безліччю несподіваних сюжетних поворотів, де великому почуттю любові знову і знову доведеться боротися зі своїми одвічними супротивниками - заздрістю, інтригами і зрадою, і напруга цього запеклого поєдинку не відпустить глядачів протягом багатьох серій…"

Обручка - заповітне бажання багатьох молодих, та й не молодих, жінок, скільки випробувань і мінливості долі доведеться пережити головній героїні, щоб наблизитися до своєї мрії. В основі сюжетної лінії серіалу «Обручка з рубіном» - дуже неординарна і цікава історія  про життя двох сестер - Ані та Яни. Обидві дівчини задоволені своїм життям, кожна по-своєму: Аня збиралася заміж і репетирувала весілля, Яна вважала себе майбутньою зіркою телебачення - принаймні, її вже запросили на кастинг до Києва для участі в одному з популярних телевізійних проектів. Однак по дорозі в Київ несподівана аварія, в яку потрапили Аня і Яна, грунтовно змінила долю головних героїнь мелодрами.  Розбите скло в машині серйозно понівечело обох дівчат, навіть найближчі родичі й  лікарі не змогли відрізнити колишніх красунь одна від одної. А самі жертви не сказали цього, бо втратили  пам’ять.

І ще одна невелика, але дуже значна деталь вплинула на майбутню долю Ані та Яни: в момент аварії через безглузду випадковість кільце з рубіном, яке належало Ані, опинилось на пальці Яни. Тому всі й вирішили зорієнтуватися хто з жертв  хто саме за цією деталлю. Що далі відбуватиметься з Анею та Яною, як і коли вони прийдуть до тями, наскільки зміниться їх життя  глядач дізнається з 100 серійного фільму «Обручка з рубіном».

Сюжети, що виходять з-під пера Тетяни Гнєдаш, захоплюючі і багатогранні: «Дворняжка Ляля», «Безсмертник», «Клан ювелірів», «Не зарікайся», «Співачка», «Райське місце». Тож і наступна історія не повинна поступиться цій позиції.

За словами Антіна Мухарського, в рамках свого стратегічного рішення про збільшення україномовного контенту, холдинг «Медіа Група Україна» серіал «Обручка з рубіном» випустить українською мовою, і всі наступні серіальні продукти вечірнього прайм-тайму на каналі «Україна» також плануються вже україномовними.

По матеріалам "Наше місто"