На Арабатській Стрілці в «PapaDeMore» відбудеться фестиваль «Міні-Міс та Містер Таврія 2021»

За підтримки Генічеської міської ради з 23 по 25 липня відбудеться 5 Всеукраїнський фестиваль моди і таланту «Міні-Міс та Містер Таврія 2021», який традиційно проходить на Арабатській Стрілці в готельно-розважальному комплексі «PapaDeMore». До берегів Азовського моря приїдуть талановиті учасники з Києва, Сум, Шостки, Енергодару, Мелітополя, Херсону та інших містечок України, передає Новий Візит з посиланням на arabatka.ua.

Про це виданню “Новий Візит” повідомила організатор фестивалю – Куліш Ярослава, володарка титулу «Міні-Міс України», «2-Віце Міні-Міс Світу», засновниця івент-агенції «Little Miss Projects».

Традиції фестивалю залишаються незмінними протягом усіх п’яти років його існування: конкурсанти відвідують репетиції, навчаються дефіле, готують сольні танцювальні та вокальні виступи, а також насолоджуються яскравим відпочинком. В рамках програми вони завітають на welcome-party до Генічеського міського голови Тулупова Олександра Васильовича та обміняються подарунками, які символізують міста учасників, відвідають аквапарк «Акваленд Арабатська стрілка», розпочинатимуть фестивальний день зарядкою на березі моря та зможуть краще познайомитися один з одним на пляжній вечірці «TikTok».

DSC_6277
Найочікуваніша подія фестивалю – Гала-шоу, під час якого учасники будуть дефілювати у неймовірних образах та демонструвати власні таланти. Переможці фестивалю отримають титули «Міні-Міс», «Міні Топ-Модель» та «Міні-Містер» Таврія» 2021, а також право представляти свої міста на Національному фестивалі «Міні-Міс та Містер України 2021», який відбудеться у вересні в Києві.

Афиша-СМИ