На місці прильту ворожої ракети у Дніпрі розібрано 90 відсотків завалів

Другий день продовжується розбір завалів на місці влучення ворожої ракети. Нагадуємо, вчора 26 травня росіяни вдарили ракетою по цивільному закладу у Дніпрі. Зруйнована міська лікарня, унаслідок чого загинули дві людини й понад 30-ти постраждали, у тому числі 2 дитини. Зараз тривають роботи рятувальників й комунальних служб  на місці трагедії, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

розбір завалів

Другий день працівники комунальних підприємств працюють на місці прильоту.

Вже 90 відсотків завалів на місці прильту ворожої ракети розібрано, - інформують фахівці Департаменту благоустрою та інфраструктури міста.

ліквидація наслідків

У роботі з розбору завалів виникли складнощі, які обумовлені особливостіми будівлі.

Постраждала будівля має багато деревʼяних перекриттів через що періодично відновлюється тління. Тому навіть після завершення пошукової операції на місці продовжує чергувати пожежна машина та бригада рятувальників, - повідомляють у Департаменті.

розбір завалів

Майже 90% завалів розібрано. 10 самоскидів, 2 навантажувачі, 1 самоповоротний екскаватор та 30 працівників комунальних підприємств допомагають рятувальникам вивозити уламки та сміття.

завали на місці прильоту

Вночі плануємо виконати роботи з механічного прибирання для остаточного прибирання вулиці та прилеглих до неї територій, - додають фахівці.

Раніше ми писали про: Сьогодні День жалоби за загиблими під час вчорашної ворожої атаки на Дніпро. Пошукові роботи тривають