Сьогодні День жалоби за загиблими під час вчорашної ворожої атаки на Дніпро. Пошукові роботи тривають

Сьогоднішній день у Дніпрі надважкий. Місто переживає наслідки ворожого удару по мирній лікарні. Два життя вчора обірвала російська ракета. Пошукові роботи на місці трагедії тривають. Ситуацію контролює голова Дніпропетровської ОВА. Про обставини ранку він повідомив у своєму телеграм-каналі, передає Дніпровська панорама.

Відомо, що унаслідок ракетної атаки 26 травня постраждало 32 людини, 13 з них - досі в лікарні. П'ятеро - важкі. 

Сьогодні - День жалоби за загиблими у Дніпрі. Пам'ятаємо...Всю ніч на місці трагедії тривали пошукові роботи, продовжуються вони й нині. На зараз розібрали 90% завалів. Досі невідома доля трьох людей, які могли бути в ураженій будівлі в момент "прильоту". Рятувальники виявили там фрагменти тіл. Працюють експерти-криміналісти, - написав Сергій Лисак.

Лисак 27 травня

 Голова Дніпропетровскої ОВА також повідомив про кількість постраждалих, а також висловив співчуття близьким загиблих. А також повідомив, що сьогодні зранку ворожі атаки відбулися у Нікопольському районі.

Скільки життів вже спаплюжила кривава агресія "сусідів". Вони не зупиняються ні перед чим. Щодень продовжують чинити свої злочини проти мирних мешканців. Вчора ввечері та сьогодні вранці ворог знову спрямував артилерію по Нікопольському району. Обстріляв Марганецьку громаду. Цього разу минулося. Всі цілі. Наслідки з'ясовуються, - написав Сергій Лисак.

Раніше ми писали про: Ворог вдарив балістичною ракетою по цивільному закладу у Дніпрі. Що відомо на цей час