На Луганщині геройськи загинув відомий танцюрист з Дніпра

Вранці 28 квітня 2023 року під Попасною Луганської області геройськи загинув відомий у Дніпрі танцюрист Куліш Володимир Олександрович. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook Народного ансамблю "Радість".

Загинув воїн

Танцюрист Володимир Куліш добровільно пішов воювати проти російських загарбників та перебував в одному з найгарячіших місць на фронті. Колеги з сумом згадують про нього, як про добру людину та справжнього друга.

344308937_181978984760103_3289256246025395316_n

"Для нас він - наш ВОВЧИК, наш вихованець, радісний танцюрист, характерний соліст, друг та дуже добра та щира людина. З 10-ти років він танцював у нас в "РАЙДУЗІ", потім був солістом "РАДОСТІ" впродовж багатьох років. Скількі всього ми пройшли разом!!!
Ти бував справжньою дуриндою та справжнім Другом, творив дивні дива та такі хохми, що впадешь зі сміху, робив справжні та добрі справи. Але ти завжди був добрим та справжнім. Ти був чесним. Ти сам пішов воювати, сам вирішив залишитися там, де найгарячійше, хоча міг поїхати додому... Завдяки таким справжнім, як ти, ми тут можемо жити, та робити своі справи, завдяки таким, як ти - ми живі!
ДЯКУЄМО ТОБІ, наш герой! Ми ніколи тебе не забудемо!
ВОВЧИКУ! Ти назавжди в серцях всіх, хто знав і любив тебе. Веселий, щирий, справжній та РАДІСНИЙ", - йдеться у повідомленні Народного ансамблю "Радість" з Дніпра.

Народний ансамбль

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині попрощаються з 52-річним воїном, який загинув на Донеччині.