На Дніпропетровщині знаходиться унікальне місце сили, яке зачаровує туристів з усього світу

Тихий шелест соснового лісу. Чистий пісок на пляжі. Річка Самара, яка протікає повз. Все це прекрасне місце на Дніпропетровщини - Орловщина, яке підійде для літнього відпочинку, повідомляє Дніпровська Панорама.

Орловщина - надзвичайно гарне місце в нашій області. Воно розташоване трасою Дніпро - Павлоград зліва, за селищем Меліоративне. Однак, щоб побачити красу, треба проїхати вглиб села. І там доріжками з’являються турбази, санаторії, де можна відпочити та оздоровитися. Їх тут безліч, на ваш смак.

Зазвичай вони знаходяться одразу біля річки. У деяких є навіть вуличні кафе, де не прийдеться готувати їжу. До повномасштабної війни тут навіть працював  дитячий табір. На жаль, зараз його закрили задля безпеки дітей.

Якщо ж потрібен магазин, центр селища недалеко від баз відпочинку. З’їздити туди не завдасть великих проблем.

І найголовніше - пляж. Тут можна взяти шезлонг і позасмагати на сонці. Якщо ні, то можна сісти під деревцем.

Орловщина

Цікаво, що тут можна орендувати катамарани з гірками, байдарки, каяки, та поплавати річкою, насолоджуючись красою лісу. Вам нададуть жилети безпеки, тому не слід перейматися за ваших дітей.

Вхід до води у річці не різкий, для дітей саме те. Однак треба поглядати, бо тут є стрімкі течії.

Рибалки полюбляють річку Самару. Тут можна зловити дуже багато різноманітної риби. Тому можете сміло брати з собою вудочки та потім приготувати на вечерю свіжу смажену рибу.

Яке це місце гарне ввечері. Тихе, без міської метушні. Сидиш на піску і насолоджуєшся заходом сонця.

Це ще один варіант, де можна відпочити цього літа. Повірте, в нашій області є ще безліч таких місць.