Нічний терор Дніпропетровської області триває: є поранені та вбиті

Почалась вже 250 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Залишайтеся в укриттях до кінця тривоги, пам‘ятайте про правило двох стін. Ракетна небезпека по всій країні. Є велика загроза ракетного удару, повідомляє Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

лук1

Щодо безпекової ситуації. Важка ніч, протягом якої російські окупанти не припиняли тероризувати Нікопольщину. Вбили мирну українку, ще одну людину поранено. Атакували загарбники й Кам‘янський район.

лук2

По Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі, армія рф била з важкої артилерії і РСЗВ. Від ворожих атак загинула 31-річна жінка. Ураження дістала й громадянка 1989 року народження, її шпиталізували з уламковими пораненнями. 

Внаслідок обстрілів в Марганці побито меблевий салон, ліцей, два з половиною десятки приватних будинків та багатоповерхівок, адмінбудівлю, чотири машини, півдесятка ліній електропередач. 

лук3

На Кам‘янський район окупанти скерували дрони-камікадзе по об’єкту енергетичної інфраструктури. Наслідки встановлюються.

В інших районах області ніч була мирною. Показники радіаційного фону не перевищують допустимої норми.

лук4

Нагалаємо, раніше ми писали: Атакует снегопад и ударят морозы. Синоптики назвали днепрянам самую холодную дату в ноябре