Пологи оплакують Героя. У бою загинув Дмитро Єфіменко. Його не змогли провести в останню путь у рідному місті

У Бахмутському районі Донеччини загинув захисник із міста Пологи Запорізької області Дмитро Єфіменко. Йому було лише 38 років, повідомляє Дніпровська панорама. 

Родом захисник із міста Пологи Запорізької області. Тут він закінчив школу, а після цього продовжив навчання в Бердянському державному педагогічному університеті. Отримавши професію педагога, Дмитро Єфіменко пішов працювати вчителем. Він викладав математику та інформатику в Пологівському ліцеї «Основа».

Війна прийшла в життя Дмитра Єфіменка у 2014 році. Він пішов воювати добровольцем у зону проведення антитерористичної операції, де відслужив рік. За свої здобутки був нагороджений відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції" та відзнакою "За оборону Маріуполя".

Після повернення додому Дмитро Єфіменко налагоджував мирне життя: повернувся на роботу в ліцей, разом із дружиною ростили двох донечок. 24 лютого 2022 року, коли почалась повномасштабна війна, чоловік добровольцем пішов на фронт захищати рідну землю. 

Його ж рідне місто Пологи із березня в окупації. На початку квітня його дружина Оксана разом з доньками переїхали в Рівне до своєї рідні. З перших днів після переїзду Оксана Єфіменко почала працювати волонтеркою в обласному штабі. Там вона працює і досі.

22 січня, із загиблим Дмитром Єфіменком попрощалися на майдані Незалежності в Рівному. Провести в останню путь Героя у рідних Пологах не змогли, бо місто знаходиться під окупацією орків. Його поховали на кладовищі "Нове". Про це повідомили на офіційній сторінці Рівненської міськради в Facebook.

загт

Нагадуємо, раніше ми писали

Його життя обірвала ворожа куля у 24 роки. У бою геройськи загинув солдат з Дніпропетровщини