Люди залишаться без роботи. На Дніпропетровщині закривається підприємство

«АрселорМіттал Кривий Ріг» закриває агломераційну фабрику метвиробництва, яка раніше забезпечувала агломератом доменний цех №1 на рівні 8000 тонн на добу.

Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу підприємства.

Рушимо вперед до екологічно безпечнішого виробництва - закриваємо найстаршу агломераційну фабрику металургійного виробництва. Раніше вона забезпечувала агломератом доменний цех №1 на рівні 8000 тонн на добу.

Завдяки зупинці роботи цієї аглофабрики щорічні викиди забруднюючих речовин зменшаться на 29,4 тисячі тонн.

Це складає 13% від загальних викидів #АрселорМітталКривийРіг (при максимальному завантаженні виробничих потужностей.

Вивід з експлуатації аглофабрики став можливим завдяки реконструкції інших агломераційних цехів, які залишаться в роботі на підприємстві", - повідомили в «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Працівниками потужної аглофабрики з повним циклом виробництва продукції було понад 200 людей. Наразі вони втратять роботу.

Ми працюємо над тим, щоб знайти максимальні можливості працевлаштування всередині підприємства для цих працівників. Звісно, усі переваги роботи в «АрселорМіттал Кривий Ріг» для них будуть збережені – конкурентний рівень заробітної плати, соцпакет, усі інші пільги. Загалом у нас зараз відкрито близько 70 вакансій, які ми закриваємо власними резервами, шукаємо кандидатів всередині компанії, проводимо внутрішні конкурси. Збереження нашого колективу, знань та професіоналізму – залишається незмінним пріоритетом компанії у ці надскладні часи,  – зазначила директор департаменту з персоналу «АрселорМіттал Кривий Ріг", Юлія Заболотна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Укрзалізниця змінила рух приміських поїздів на Дніпропетровщині. Зупинка по станції Мирова та Канцерівка.