Пригостять та нагодують смаколиками. У Дніпрі відкриють "Юрту Незламності"

У Дніпрі завтра, 7 березня у сквері Прибережний відкриють "Юрту Незламності", передає Дніпровська панорама з посиланням на Департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради.

«Юрта Незламності» - символ підтримки та багатовікової українсько-казахської дружби. В Україні вже 5 таких юрт.

Це спільний проект за ініціативи голови міжпарламентської групи дружби «Україна-Казахстан» Сергія Нагорняка, представників казахської бізнес-спільноти та казахської діаспори в Україні.

Юрта виконує роль звичайного пункта незламності, облаштована генератором та старлінком, але найголовніше - це культурний простір, де бажаючі можуть ознайомитись із багатою культурою Казахстану, відвідати майстер-класи та різноманітні заходи.

На урочистому відкритті організатори пригощатимуть всіх відвідувачів казахським пловом, чаєм та традиційними казахськими смаколиками - баурсаками.

В програмі також танцювальні та хореографічні виступи дитячого колективу «Юність Дніпра»,  популярні українські та казахські пісні.

Графік роботи Юрти Незламності

Завтра, 7 березня, юрта працюватиме з 14:00 до 20:00. Графік роботи в інші дні: з 09:00 до 19:30.

“Юрта незламності” – проєкт, який організувала казахська діаспора в Україні. Раніше юрти відкрили в Києві, Харкові, Одесі, Львові та Бучі.

Нагадаємо, раніше ми писали

Хотят оставить выходной. В Раду подали новый законопроект о переименовании праздника 8 марта