Рулет із трьох інгредієнтів. Не сухий, не тріскається, чудово згортається
Готуємо простий рулетик. Ця кількість продуктів передбачено на 1 невеликий рулет. Використовуйте лист середнього розміру, повідомляє Дніпровська панорама.
Якщо готуєте на великій деко, то борошна знадобиться 130 гр, яєць 4 шт (210 гр), цукру 130 гр. Час випікання великого рулету 15-20 хвилин. Температуру випікання можна збільшити до 200 градусів.
Продукти:
Тісто:
90 гр борошна
3 яйця
90 гр цукру
Як готувати:
Збиваємо міксером на високій швидкості не менше 5 хвилин, яйця з цукром до розчинення цукру до отримання білої та пишної маси.
Просіюємо борошно і акуратно змішуємо лопаткою до однорідного стану.
Виливаємо тісто на лист, застелений пергаментним папером.
Розподіляємо тісто по всій поверхні.
Випікаємо 13-17 хвилин при 190°С. Готовність перевіряйте зубочисткою.
Викладаємо бісквіт на рушник і загортаємо. Залишаємо остигати в такому стані. Потім видаляємо папір.
Намазуємо кремом (будь-яким за смаком). Повертаємо рулет і даємо йому просочитися.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали
Найшвидший рецепт смачного рулету. Може приготувати навіть дитина